Virus NL

Ga naar de inhoud
COVID-19 EN ANTI VIRUS PROTOCOL VOOR MAKE UP ARTIESTEN, GRIMEURS, FACE EN BODYPAINTERS
Alle MiKimFX producten zijn cosmetisch en vallen onder de cosmetische verordening EG 1223/2009. Daardoor worden ze volgens de strenge regels en met de grootste zorg geproduceerd.

De grote bezorgdheid van de grimeur en vele organisatoren ivm makeup, schminken en bodypainting laait hoog op. Mag er nog geschminkt worden? Wat ivm mijn producten? Wat brengt de toekomst voor m'n werk/hobby? Kortom, vele vragen waar wij via deze speciale pagina aandacht aan willen schenken.

Heeft u na het doornemen van deze site nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Samen met ons cosmetische, juridische en boekhoudkundige bureaus ism diverse federaties bieden wij graag antwoorden want enkel samen kunnen we door deze periode.

Door constante aanpassingen en regelgeving ivm het COVID-19 virus proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden hiervan.  

OPGELET: EVENEMENTEN KLEIN, MIDDELGROOT EN GROOT ZIJN NOG ALTIJD VERBODEN! OOK VERJAARDAGS- EN ANDERE FEESTEN VALLEN HIERONDER!

Bovendien gelden voor vakantiekampen bijkomende regels, net als ivm persoonlijke hygiëne. Deze vindt u natuurlijk op de pagina's van desbetreffende veiligheids- en andere organisaties terug.  

Onderstaande regels geven alvast een overzicht van wat wij voor grimeurs op verplaatsing voor evenementen kunnen verwachten.

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen:

Terug naar de inhoud