kindergrime facepainting belgië - MiKim FX Art Studio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

KINDERGRIME
Een vast team van meer dan 25 grimeurs staat klaar voor uw event!

Snel
Tot 25 kids per uur per grimeur! Dit maakt ons het snelste kindergrimeteam van België. Niet enkel snel bij het schminken, maar ook bij het opmaken van uw offertes en aanvragen.
Denken
Graag denken we mee met uw event! Een nieuw idee voor de kids met schmink? Samen met u brainstormen, uitwerken en uitvoeren. 
Meertalig
Indien u meertalige grimeurs wenst bieden wij u die graag op éénvoudige vraag in Nederlands, Engels, Frans en Duits.
Back Up
Een backup team staat klaar om in te vallen bij onvoorziene omstandigheden tijdens de uitvoering van uw boeking bij ons. Een service die alle zorgen wegneemt.
Creatief
Originele ontwerpen, geen kopie. Alles wat de kids vragen en wensen. Prinses, tijger, hondje, ... maar ook aap, varken, auto, paard, kikker, ... en graag maken we ook designs voor uw event.
Anti allergisch
Werken met één merk dat voldoet aan alle cosmetica richtlijnen. Deze producten zijn anti Allergisch en heel snel te verwijderen met water en een beetje zeep.  
Legaal
Al onze grimeurs zijn door ons ingeschreven en volledig in orde voor al uw events. Neem geen risico's op zwartwerk via onderaannemers.
Verzekerd
Volledige verzekering van onze grimeurs. Ook verzekeringen voor beroepsaansprakelijkheid. Zo zijn ook al uw feestvierders verzekerd van een geslaagd feest.
Gallery
Schminkstand
Volgens uw keuze kan u gaan voor de gewone tafel en stoelen (gratis aangeboden) of een volledig ingeklede schminkstand ism onze decorpartners en in samenspraak met u. 
Zonder verrassingen
Uw offerte wordt opgemaakt zonder verdere ongename verrassingen en steeds all in op voorhand. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu