Bodypainting - MiKim FX Art Studio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BODYPAINTING
De perfecte product- en logovoorstelling!

Creatief
Originele ontwerpen, geen kopie. Zo brengen wij uw product, event en/of logo extra in de kijker. Letterlijk dan, want alle aanwezigen willen met het model op de foto. 
Modellen
U zoekt een geschikt model, host of hostess voor uw eyecatcher? Wij beschikken over de geschikte modellen voor bodypainting.  
Verzekerd
Volledige verzekering van onze grimeurs. Ook verzekeringen voor beroeps- aansprakelijkheid. Zo zijn ook al uw feestvierders verzekerd van een geslaagd feest.
Figuurcreatie
Ontwikkel uw hostess, figurant of acteur naar keuze! Uw feest, event of bedrijfs-
en productvoorstellingen in een nieuwe en originele uitvoering. 
Back Up
Een backup team staat klaar om in te vallen bij onvoorziene omstandigheden tijdens de uitvoering van uw boeking bij ons. Een service die alle zorgen wegneemt.
Legaal
Al onze grimeurs en modellen zijn door ons ingeschreven en volledig in orde voor al uw events. Neem geen risico's op zwartwerk via onderaannemers.
Gallery
Meertalig
Indien u meertalige grimeurs en modellen wenst bieden wij u die graag op éénvoudige vraag in Nederlands, Engels, Frans en Duits.
Zonder ...
Uw offerte wordt opgemaakt zonder verdere ongename verrassingen en steeds all in op voorhand. 
Airbrush of Freehanded
De bodypaintings kunnen zowel met airbrush of met spons en penseel worden neergezet. Afhankelijk van de artiest wordt er eveneens gewerkt in combinatie met beide technieken. 
Let wel dat bij gebruik van airbrush een eerder goed verlucht lokaal wordt gevraagd. Dit is dus best in grotere ruimten. In geval van gebruik airbrush dient ook electriciteit aanwezig te zijn. 
Fotograaf
Op vraag voorzien wij ook in de beste fotograaf voor foto's van de bodypainting. Een fotostudio wordt opgetrokken voor foto's naar uw wens. 
BELANGRIJK!
Bodypainting hoeft niet naakt te zijn. Deze kunstvorm heeft veel meer te bieden dan erotiek. 
Deze kunstvorm heeft veel meer te bieden dan enkel erotiek. 
In samenspraak met de uitvoerende bodypainter en model bepalen we een unieke creatie volgens uw wens.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu