workshops - MiKim FX Art Studio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Creatief
Originele ontwerpen, geen kopie. Graag gaan wij aan de slag met technieken zodat u eigen ontwerpen kan ontwikkelen en zo steeds nieuwe droomgezichten kan ontwikkelen. 
Denken
Graag denken we met u mee! Een nieuw ontwerp leren schminken. Bezoekers tijdens uw event opleiden? Persoonlijke begeleiding? Alles is mogelijk.
Anti allergisch
Werken met één merk dat voldoet aan alle cosmetica richtlijnen. Deze producten zijn anti allergisch en heel snel te verwijderen met water en een beetje zeep.  
Verzekerd
Volledige verzekering van onze docenten. Ook verzekeringen voor beroepsaansprakelijkheid. Zo zijn ook al uw feestvierders, studenten, ... verzekerd van een geslaagd feest.
Meertalig
Indien u meertalige grimeurs/docenten wenst bieden wij u die graag op éénvoudige vraag in Nederlands, Engels, Frans en Duits.
Up to Date
Al onze docenten blijven up to date met de nieuwste technieken. Zo organiseren we ook de nodige bijscholingen met nationale en internationale gastdocenten. 
TeamBuilding
Alle cursussen en workshops kunnen ook worden geboekt als TeamBuildingsactiviteit. Laat uw gasten en/of medewerkers op elkaar werken met grime, nepwonden en/of tattoos.
Legaal
Al onze docenten zijn door ons ingeschreven en volledig in orde voor al uw events. Neem geen risico's op zwartwerk via onderaannemers.
Zonder ...
Uw offerte wordt opgemaakt zonder verdere ongename verrassingen en steeds all in op voorhand. Zo heeft u op voorhand een goed zicht op uw budgetten.
Back Up
Een backup team staat klaar om in te vallen bij onvoorziene omstandigheden tijdens de uitvoering van uw boeking bij ons.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu